MAIL GROUPWARE

Mailserver

C3M´s mailserver er installeret med et mailprogram fra Desknow. Desknow er et mailprogram udviklet i Australien, der med sit webinterface, har gjort alt for at ligne den klassiske Windows brugerflade og inde- holder mere end bare at være et standard mailsystem. Desknow er et udviklet som et brugervenligt GroupCaresystem, der indeholder følgende funktioner: Adressekartotek ( kompatibelt med Outlook) Opgaveliste Forum Kalender Filserver Chat alle ovennævnte er delt op i to funktioner, en med privat adgang og en med gruppeadgang

Filserver

I systemet fra Desknow tilbydes der forskellige funktioner udover mail. Blandt disse en filser- ver funktion. Man kan opbevare sine egne filer, hvor man kun selv har adgang til, og man kan have gruppe filer liggende, hvor alle i gruppen har adgang til disse.

Adressekartotek og kalender

Adressekartoteket og kalender er lige som alle funktionerne delt op i en privat og en gruppe del. Både kartoteket og kalenderen er kompa- tible med Outlook og dermed også understøt- tet i Smartphones med synkronisering til disse.

Forum, opgaveliste og chat

Et fælles forum, en opgaveliste og et chat system, er også nyttige værktøjer for gruppe- samarbejde.
DESIGNER WebDesign WebHosting Apps udvikling Mail Service Support
© Copyright C3M 2016
Gammel Kongevej 109, 1. th. - DK 1850 frederiksberg C - +45 51 29 21 66 - kontakt@c3m.dk

MAIL

GROUPWARE

Mailserver

C3M´s mailserver er installeret med et mailprogram fra Desknow. Desknow er et mailprogram udviklet i Australien, der med sit webinterface, har gjort alt for at ligne den klassiske Windows brugerflade og inde-holder mere end bare at være et standard mailsystem. Desknow er et udviklet som et brugervenligt GroupCaresystem, der indeholder følgende funktioner: Adressekartotek ( kompatibelt med Outlook) Opgaveliste Forum Kalender Filserver Chat alle ovennævnte er delt op i to funktioner, en med privat adgang og en med gruppeadgang
© Copyright C3M

Filserver

I systemet fra Desknow tilbydes der forskellige funktioner udover mail. Blandt disse en filser-ver funktion. Man kan opbevare sine egne filer, hvor man kun selv har adgang til, og man kan have gruppe filer liggende, hvor alle i gruppen har adgang til disse.

Adressekartotek og

kalender

Adressekartoteket og kalender er lige som alle funktionerne delt op i en privat og en gruppe del. Både kartoteket og kalenderen er kompa-tible med Outlook og dermed også understøt-tet i Smartphones med synkronisering til disse.

Forum, opgaveliste og

chat

Et fælles forum, en opgaveliste og et chat system, er også nyttige værktøjer for gruppe- samarbejde.
DESIGNER WebDesign WebHosting Apps udvikling Mail Service Support