WEBMAIL

Mailserver - Mailprogram - WEB-mail Interface

Alle læser sin mail, men det er de færreste, der ved, at der er stor forskel på, hvilken mailservice man bruger. Før vi fik Hotmail, Gmail osv., havde man installeret en mailklient eller et mailprogram, typisk Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail m. fl., Her loggede man lokalt på sin computer i sit mail- program, hentede sine mails og gemte dem lokalt på sin harddisk. Så kom Hotmail og de andre online mailsystemer, hvor det hele nu lå på en Mailserver, hvor man så fik adgang til denne mailserver via sin Internetbrowser. Denne form for mail er den mest udbredte og populære mailservice, hvor en af ulem- perne er, at man skal bruge en mail adresse, som alle bruger f. eks. bruger@hotmail.com. Ens mailadresse mister en personlig og Unik profil, hvor det modsatte er tilfældet, hvis man bruger en mailadresse på ens domæne, hvis man har en sådan. Det er også muligt at vælge mailadresser, der mere mere passer på funktionen af mailen. F. eks. kunderservice@c3m.dk. dette kan slet ikke lade sig gøre i en kollektiv mail- service så som Hotmail Gmail Yahoomail osv.. En anden ulempe er diskretion og respekt for privatlivets fred ved disse mailsystemer. Hvor tit hører man ikke debatten om, at Google læser ens mail, som de bruger til statistikker og markedsanalyser. Derfor tilbyder disse udbydere denne mailform gratis til sine brugere. C3M tilbyder alle sine hostingkunder et mailsystem, hvor man kan bruge sit domæne som ens mailadresse, hvor standardformen som hos ovennævnte gruppe også tilbydes gratis til sine hostingkunder. Fordelen er klart her: Egen personlig og unik mailadresse Ingen snagen i ens mails.

WEB mail

En anden fordel ved C3Ms mailsystem, er at det kan be- nyttes via et WEB interface som hos Hotmail, Yahoo- mail, Gmail osv., altså via Inter-netbrowseren. Men C3Ms mailsystem tillader også, at man bruger en mailklient eller et mail-program som nogle hellere vil kalde det.

C3Ms WEB Mail og Groupware

C3Ms mailserver med indbygget WEB Interface er et indgået partnerskab med Desknow, som er udviklet i Australien. Dette system er et meget nyttigt mailpro- gram med afvikling i Internetbrowseren. Det har så mange funktioner, at det sagtens kan bruges profes- sionelt af virksomheder, der har behov for at arbejde i grupper blandt medarbejderne med et optimalt kom- munikations- og planlægningsværktøj.

C3M Mail og Outlook

Selv om C3Ms mailsystem har et webinterface med mange funktioner, er det stadigt muligt at kombinere det med et professionelt Mail program som Outlook. Desknow er nemlig kompatibelt med Outlook.
DESIGNER WebDesign WebHosting Apps udvikling Mail Service Support
MERE INFO MERE INFO
© Copyright C3M 2016
Gammel Kongevej 109, 1. th. - DK 1850 frederiksberg C - +45 51 29 21 66 - kontakt@c3m.dk

WEBMAIL

Mailserver -

Mailprogram - WEB-

mail Interface

Alle læser sin mail, men det er de færreste, der ved, at der er stor forskel på, hvilken mailservice man bruger. Før vi fik Hotmail, Gmail osv., havde man installeret en mailklient eller et mailprogram, typisk Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail m. fl., Her loggede man lokalt på sin computer i sit mail-program, hentede sine mails og gemte dem lokalt på sin harddisk. Så kom Hotmail og de andre online mailsystemer, hvor det hele nu lå på en Mailserver, hvor man så fik adgang til denne mailserver via sin Internetbrowser. Denne form for mail er den mest udbredte og populære mailservice, hvor en af ulem-perne er, at man skal bruge en mail adresse, som alle bruger f. eks. bruger@hotmail.com. Ens mailadresse mister en personlig og Unik profil, hvor det modsatte er tilfældet, hvis man bruger en mailadresse på ens domæne, hvis man har en sådan. Det er også muligt at vælge mailadresser, der mere mere passer på funktionen af mailen. F. eks. kunderservice@c3m.dk. dette kan slet ikke lade sig gøre i en kollektiv mail-service så som Hotmail Gmail Yahoomail osv.. En anden ulempe er diskretion og respekt for privatlivets fred ved disse mailsystemer. Hvor tit hører man ikke debatten om, at Google læser ens mail, som de bruger til statistikker og markedsanalyser. Derfor tilbyder disse udbydere denne mailform gratis til sine brugere. C3M tilbyder alle sine hostingkunder et mailsystem, hvor man kan bruge sit domæne som ens mailadresse, hvor standardformen som hos ovennævnte gruppe også tilbydes gratis til sine hostingkunder. Fordelen er klart her: Egen personlig og unik mailadresse Ingen snagen i ens mails.
© Copyright C3M

WEB mail

En anden fordel ved C3Ms mailsystem, er at det kan be- nyttes via et WEB interface som hos Hotmail, Yahoo-mail, Gmail osv., altså via Inter- netbrowseren. Men C3Ms mailsystem tillader også, at man bruger en mailklient eller et mail-program som nogle hellere vil kalde det.

C3Ms WEB Mail og

Groupware

C3Ms mailserver med indbygget WEB Interface er et indgået partnerskab med Desknow, som er udviklet i Australien. Dette system er et meget nyttigt mailpro-gram med afvikling i Internetbrowseren. Det har så mange funktioner, at det sagtens kan bruges profes- sionelt af virksomheder, der har behov for at arbejde i grupper blandt medarbejderne med et optimalt kom- munikations- og planlægningsværktøj.

C3M Mail og Outlook

Selv om C3Ms mailsystem har et webinterface med mange funktioner, er det stadigt muligt at kombinere det med et professionelt Mail program som Outlook. Desknow er nemlig kompatibelt med Outlook.
DESIGNER WebDesign WebHosting Apps udvikling Mail Service Support